LEÍRÁS

A PROJEKT

A Hand-in-Scan egy magyar fejlesztésű kézhigiéniai szkenner, ami mesterséges intelligencia és UV-A fény segítségével képes azonnali, objektív visszajelzést adni a kezek higiéniás állapotáról, kézmosás után. A szkenner használata nem igényel érintést, emellett intuitív, könnyen használható és rendkívül tartós.
A projekt különlegessége és sikerének egyik összetevője, hogy az innováció és a tervezés kéz a kézben haladhatott a mérnök és a tervező csapat között.

A TERVEZŐKRŐL

A Flying Objectset 2012-ben alapította Húnfalvi András és Laufer Ferenc, a MOME formatervező szakának elvégzése után. A két tervező már az egyetem alatt is gyakran dolgozott együtt, nemzetközi tapasztalatuk során pedig gyakorlati tapasztalatra is szert tettek. Azóta folyamatosan dolgoznak hazai és nemzetközi vállalatokkal. Fő vezérelvük, hogy a design szerves része legyen az innovációs folyamatnak és együtt haladjon. Szenvedélyesen hisznek a szerethető, piacképes és funkcionális tárgyakban.
A csapat 2013-ban bővült Patkós Luca grafikussal, majd 2015-ben Huszár Judit design managerrel és Csortán Beáta formatervezővel.

PROJEKT ADATOK

Díj éve: 2015

Website: flyingobjects.hu

PROJEKT RÉSZLETEK

Tervezők: Húnfalvi András, Laufer Ferenc, Patkós Luca