LEÍRÁS

A PROJEKT

A Hacona Kft. által sorozatgyártásban előállított, saját fejlesztésű gépcsalád új termék. Hasonló célt szolgáló gépekkel kizárólag ázsiai gyártók látták el Európát. A C-típus fóliahegesztő gépcsalád a saját kategóriájában egyedülálló, ami a formát, minőséget és nem utolsó sorban az árat illet.
A gép valamennyi egységének megtervezésekor figyelembe vettük, hogy a gép nemes anyagból készüljön, működése a funkciónak legteljesebb mértékben megfeleljen, formája pedig harmonikus, tiszta és kulturált megjelenést eredményezzen. A körültekintő tervező munka eredményeként a gépek összeszerelésének idejét olyan szintre sikerült lecsökkenteni, amely lehetővé tette, hogy árban erős konkurensei lettünk az ázsiai gyártóknak, minőségben és formakultúrában pedig lényegesen jobbat nyújtunk.

A TERVEZŐKRŐL

A Hacona Csoport magyarországi székhelyével és termelő létesítményével, valamint a több mint 50 országra kiterjedő értékesítési hálózatával világszerte jelentős szerepet tölt be a fóliahegesztő gépek gyártása területén és az innovációs megoldások fejlesztésében. Mivel cégünk világszerte jelen van, a helyi, egyszerű elérhetőség és a nemzetközi szakértelem ideális kombinációját nyújtja, amit elhivatott, lelkes és ügyfél-központú alkalmazottainknak köszönhetünk. A csomagológép iparban 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Hacona stabil piaci pozíciót és népszerűséget vívott ki magának a legkeresettebb fóliahegesztő gépekkel.

PROJEKT ADATOK

Díj éve: 2008

Website: www.hacona.com/hun/c-tipus/c220.html

Tervező website: www.hacona.com

PROJEKT RÉSZLETEK

Tervezők: Hacona

Gyártó: Hacona